Snart börjar vi

Formellt sett så börjar Kommun- och Landstingsdagarna på lördag klockan nio. Vi samlas då i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler (1 trappa upp) i centrala Uppsala, bara ett stenkast från Centralstationen.

De som kan och vill är dock välkomna till mjukstarten på fredag. Från klockan 16.00 och framåt är man varmt välkommen till Ung Pirats kansli (3 trappor upp) där vi kan träffas, småprata lite inför helgen och ha det allmänt trevligt.

När man anländer, oavsett om det är på fredagen eller på lördagen, så får man ett litet infoblad om helgen, med nyttig information och kontaktuppgifter till alla som kan vara bra att kontakta. De som vill får också en liten karta till sovsalen.

Här kommer en liten packningslist med saker som kan vara bra att ta med sig:

Dator
Laddsladd
Kläder
Fickpengar
Anteckningsmöjligheter
Tandborste
Tandkräm
För er som ska sova i sovsalen:
Liggunderlag
Sovsäck
Och för alla, självklart det obligatoriska glada humöret!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>