Arbetsgruppen

Här följer en kort presentation av gänget bakom Kommun- och landstingsdagarna. Alla förutom Henrik Brändén går att nå på förnamn.efternamn@piratpartiet.se, men det kommer nog att komma en adress till Henrik i sinom tid. Så länge kan hans frågor riktas till Isak eller Victoria.

Isak Gerson

Isak Gerson, huvud- och innehållsansvarig

Huvudansvarig och innehållsansvarig

Jag är huvudansvarig för temadagarna. Det är alltså jag som koordinerar Kommun- och landstingsdagarna. Jag är dessutom innehållsansvarig tillsammans med Henrik Brändén. Jag kommer att fokusera på de idépolitiska bitarna, som i år kommer att handla om fri/öppen mjukvara. En av de största uppgifterna jag har som innehållsansvarig är att försöka att inte låta diskussioner om skillnaden mellan fri och öppen mjukvara ta för mycket tid. Snälla, gör inte den uppgiften svårare än vad den redan är. Jag försöker också att bygga den här sidan, men av någon anledning är det mycket svårare än vanlig wordpress-mjukvara. Mig kan man kontakta om frågor på innehållet rörande idépolitik, om man har några mer övergripande frågor som man inte vill ställa till vår informations- och mediaansvarig, eller om man bara har lust att snacka filosofi.

Mårten Fjällström

Mårten Fjällström, budgetansvarig

Budgetansvarig

Jag är initiativtagare till Kommun- och landstingstagare sedan långt innan valet, och jag är också budgetansvarig. Mitt jobb just nu är att kalkylera budget och ta emot sponsorpengar. När jag är klar med det får ni veta vilken deltagaravgift ni kommer att få punga ut. Frågor om avgift, sponsring och pengar ställs till mig.

Victoria Westberg

victoria4Media- och informationsansvarig

Jag är ansvarig för att information når ut, både innan och under temadagarna. Om jag kommer att ansvara för mer information efter temadagarna är möjligt. Kanske någon utvärdering. Det får ni veta då. Jag är också ansvarig för att hålla kontakt med media. Om du är från media, eller inte är från media och har frågor av mer allmäna slag, fråga mig!

Henrik Brändén

HenrikB

Innehållsansvarig

Mitt namn är Henrik Brändén. Jag ansvarar tillsammans med Isak Gerson för innehållet. Jag täcker de bitar av innehållet som Isak inte täcker, det vill säga allt utom mjukvarupolitiken. Det kommer att handla om vad lokal piratpartistisk politik är, och hur vi förverkligar våra idéer lokalt.

Stefan Flodstefan_flod_1

Mat-, lokal- och logiansvarig

Jag är ansvarig för mat, lokal och logi. Även om vi i planeringsgruppen inte kommer att samordna boende helt centraliserat kommer jag att stödja er som inte kommer från Uppsala. Jag kommer att tipsa er om vilka vandrarhem och hotell som är bra, och jag kommer att förmedla kontakter mellan Uppsalabor som har madrasser och extrasänger, och icke-Uppsalabor som vill bo hos dessa personer. Jag kommer också att ansvara för matlagningen och ätandet under hela helgen, samt bokning och organisering av lokaler. Det är alltså frågor gällande mat och logi som man kontaktar mig.

Ella Brodin

Funktionärsansvarig

Jag är funktionärsansvarig. Jag kommer i veckan att kontakta er som anmält er som funktionärer och ge er mer information. Senare kommer jag att ge er specifika arbetsuppgifter. Under temadagarna kommer jag att vara rätt busy med att koordinera er, hålla koll på er och serva er när ni behöver det.