Om senanmälningar (och Anna Troberg)

Partiledaren Anna Troberg skriver om oss i det här nyhetsbrevet också. Det står följande:

LOKU i Uppsala:
Jag vill dessutom pusha för Kommun- och Landstingsdagarna som går av stapeln i Uppsala i helgen. Det är egentligen för sent att anmäla sig, men det går bra att betala 80 kr när man kommer dit. Om man vill ha mat måste man dock kontakta Isak Gerson först och se så att det går att lösa. Ju snabbare ni hör av er, desto större chans att det går att lösa.”

För att förtydliga lite: Vi blir jätteglada om ni kommer oavsett när (och om) ni anmäler er. Vi vill alltid ha fler piratpartister som diskuterar lokalpolitik. Men om ni anmäler er efter igår kommer vi inte att ge några garantier för att ni kan få mat, fika, sovplats, hjälpmedel vid handikapp (och om deltagarantalet typ, dubblas, rum överhuvudtaget) eller något annat som det krävs tid för att fixa. Det mesta går dock att lösa. För mat- och sovbekymmer bör man kontakta Stefan Flod. För andra bekymmer bör man kontakta mig.

Och det gäller fortfarande att man behöver betala 80 kronor för närvaron, om man inte är funktionär. Och man ska fortfarande anmäla sig på http://tinyurl.com/kochldagarna

Jag hoppas att vi ses där!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>